Menu:

Vandrarhem.se


2kronor Vandrarhem i Gamla Stan

2kronor Vandrarhem i Gamla Stan ligger på Skeppsbron 40 med Stockholms Ström utanför dörren. Ett bättre läge mitt i centrala Stockholm går inte att hitta. Det är bekvämt gångavstånd till alla sevärdheter. Både Gamla Stans och Slussens tunnelbanestationer ligger inom 3-400 meters avstånd. Därifrån når man Centralstationen och alla flygbussar på bara några minuter. Utanför dörren har du Djurgårdsfärjan, bussar och alla kommunikationer du kan önska. Gamla Stans torg och gränder erbjuder många caféer, pubar och restauranger som serverar frukost, lunch och middag till rimliga priser. Dessutom är det bara ett stenkast till Söders bohemiska höjder med ett rikt uteliv och två stenkast till Stureplans nöjescirkus.

2kronor Vandrarhem i Gamla Stan har en kapacitet på 45 bäddar och erbjuder övernattning som lämpar sig för både enskilda, mindre sällskap och större grupper i en avslappnad och internationell atmosfär. Det finns duschar och toaletter i korridorerna. I våra sovsalar delar man rum med andra spännande och intressanta gäster. I våra privata dubbel-, trippel- och 6-bäddsrum bor man för sig själv, men delar dusch och toalett med andra i korridoren. I vårat praktiska och välutrustade kök kan man göra frukost och laga enklare måltider. Eller bara förvara varor i kyl och frys.

Alla sängar har kudde och täcke. Sänglinne och handduk tar man med sig själv, eller hyr av oss. Fräscht sänglinne är ett krav pga. hygieniska skäl. Användande av sovsäckar är inte tillåtet.

2kronor Gamla Stan är ett rökfritt vandrarhem.

Vandrarhemmet är öppet året runt.

 

Priser:

Enkelrum 450 SEK
Dubbelrum 595 SEK
Trippelrum 795 SEK
4-bäddsrum 995 SEK
5-bäddsrum 1195 SEK
6-bäddsrum 1395 SEK
Sovsal 220 SEK/bädd

 


Priserna kan variera beroende på säsong och efterfrågan. Aktuellt pris fås vid bokningstillfället.

Faciliteter: Rökfritt, gratis Wifi, Internet access, gästkök, parkeringsmöjligheter (170 kr per dag)

Adress: Skeppsbron 40, 111 30 Stockholm
T-bana: Gamla Stan
Telefon: 08-229 230
Telefax: 08-229 231
E-post: info@2kronor.se
Hemsida: www.2kronor.se