Menu:

Vandrarhem.se


Vandrarhem Archipelago

Vandrarhemmet Archipelago Hostel ligger mitt i hjärtat av Gamla Stan på Stora Nygatan 38.
Ett centralare och mer historiskt läge mitt i centrala Stockholm går inte att hitta. Ni har alla sevärdigheter och nöjen inom gångavstånd. Sevärdheter som Kungliga Slottet, Stortorget, Nobelmuseet, Tyska kyrkan, Stor Kyrkan med bl.a S:t Göran och draken ligger alla väldigt nära.

Passa på att shoppa i Gamla stan, Västerlånggatan som är Gamla stans stora shoppinggat löper från Mynttorget till Järntorget. Det finns många gallerier och gränder att utforska bl. a Mårten Trotzigs gränd som är Stockholms smalaste gränd bara 90cm och 36 trappsteg. Gamla stan som helhet blev K-märkt 1980. Djurgårdsfärjan tar dig även snabbt till Skansen, Cirkus och Gröna Lund.

Vandrarhemmet Archipelago ligger i en byggnad från år 1746. Det finns enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum, fyrbäddsrum samt även sovsalar med 4 till 6 bäddar. Alla rum har tidsenliga stora fönster. Toalett och dusch ligger i korridoren som för övrigt är nyrenoverade med golvvärme i Mars 2009. Vandrarhemet är rökfritt, lakan och handuk kan hyras, sovsäck får inte användas av hygieniska skäl. Gratis internetuppkoppling på alla rummen och i lobbyn. Öppet året runt.

 

Priser:

Enkelrum 490 SEK
Dubbelrum från 690 SEK
Trebäddsrum 1050
Fyrbäddsrum 1200
Sovsal 4bäddar 285 SEK/Person
Sovsal 6bäddar 270SEK/Person
Barnsäng 70 SEK


Priserna kan variera beroende på säsong och efterfrågan. Aktuellt pris fås vid bokningstillfället.

Övrigt: Gratis Internet access i lobbyn och på alla rummen, gästkök
Adress: Stora Nygatan 38, 111 27 Stockholm
T-bana: Gamla Stan
Telefon: 08-22 99 40
E-post: info@archipelagohostel.se
Hemsida: www.archipelagohostel.se